fbpx

Lediga jobb

Chaufförer sökes

 

Arbetsuppgifter

Mårtensson på väg letar alltid efter duktiga medarbetare. Hos oss blir du utlånad till olika kunder inom åkeri-, terminal- och logistiknäringen. Arbetet kan innebära livsmedelskörningar, distributionskörning av styckegods, miljöbil, flis/timmerbil, lotsning på dagtid runt om i Dalarna alternativt nattetid med främst bytestrafik. Arbetet innebär mycket kundkontakt och tidvis kräver arbetet ett högt tempo. Vi söker dig som har hög arbetsmoral, sätter kunden i fokus och inte är rädd för att ta i när det behövs. Vi vill gärna ha med dig på vår tillväxtresa.

Kvalifikationer

Vi vill att du är en ansvarstagande, flexibel, positiv och noggrann person. Som lägsta krav behöver du ha CE-körkort, ADR, YKB, truckkort och förarkort. Meriterande om du innehar krankort.

Om oss

Mårtensson på väg har sin bas i Dalarna och inriktningen är bemanning mot transport och logistik. Vi är ett litet familjärt företag och vi värnar om vår personal och premierar gärna bra arbetsinsatser. Vi vill att du lever upp till det som Mårtensson på väg står för, nämligen: Du tillhandahåller bästa möjliga ersättare för din ordinarie personals frånvaro. Med den utbildning, vana och yrkesskicklighet som förväntas av er.

Vi har kollektivavtal och följer Transportarbetarförbundets avtal.

Fyll i nedanstående ansökningsformulär alternativt maila din ansökan till info@mpv.nu.
Du kan även ringa på 070-658 37 05.